En månad för eftertanke – ambassadör (190)

En månad för eftertanke Redigera inlägg

2011-05-12 kl 21:00 av Annika AndebarkGilla0 kommentarerTaggad annika andebark, expansion, vånda59 visningar

Kloka samtal.

Tid för eftertanke och reflektion.

Det är så mycket som händer. Så många möjliga vägar.

Idag fick jag mail från advokaten jag träffade på utbildningen i Rom. Ett vänligt brev där han hänvisade till artikeln i Advokatsamfundets tidning och frågade när jag skulle komma ner till Marbella. Det fanns ett uppriktigt intresse av att utveckla ett samarbete. I morgon bokar vi resa till Spanien och jag kommer avsätta en dag för att besöka kontoret i Marbella. Ett samarbete är en fantastisk möjlighet tillsammans med den verksamhet som vi bygger upp med inriktning mot internationell privaträtt. Den här helgen är Caroline i London bl a för en fördjupad kontakt med den advokatbyrå vi träffade tillsammans sommaren 2010.

Min vision som jag skapade 2007 kräver mycket arbete och kapital för att förverkligas. Just nu utvärderar jag, räknar och funderar. Det är många tankar och jag försöker lyssna in omgivningen. Vad är rimligt att klara? Som person sätter jag ofta upp fantastiska mål och sedan kör jag.

Hittills har det gått bra – då har det varit jag… och jag klarar ganska mycket (tack vare energy management…) Men nu är vi flera… jag kan känna att jag ställer för höga krav på min omgivning…

Är det värt den stor satsningen? Kan jag göra det på något annat sätt som inte binder så mycket kapital?

Vi har ett fantastiskt kontor. När jag tar ett steg ut kan jag se att jag redan skapat något att vara stolt över… kanske stanna upp här… vänta in… konsolidera…

I måndags och tisdags hade jag kontakt med Almis handläggare angående ansökan om PUSS-pengar.

Jag vill förverkliga min vision – och jag är övertygad om att jag kommer att göra det. Frågan tidsplanen…