Tid – en bristvara – ambassadör (116)

Tid – en bristvara! Redigera inlägg

2011-01-11 kl 16:55 av Annika AndebarkGilla4 kommentarerTaggad annika andebark, inredning, tidsbrist119 visningar

Två riktiga arbetsdagar på det nya året.

Nyårslöftet var att försöka gå ner till normal arbetstid i veckorna. Hm… fattar inte när jag skall hinna få undan…

Fortfarande tar ombyggnation och organisation mycket tid. Ännu har jag inte hunnit skriva alla de där blogginläggen som jag tänkte förbereda.

Bestämmer mig för att vara lite snäll mot mig själv. Dra ner på kraven. Skjuter fram tidpunkten för att börja blogga på riktigt till den 1/2. Enligt samtal med hantverkarna bör kontoret vara klart då.

Idag fick jag ett skrivbord levererat från Helsingborg. Ett mörkt Jakarandaskrivbord – begagnat som jag hittat via blocket. Gillar återanvändning – känns bra för mitt miljösamvete. Hoppas att alla delarna är med och att det blir bra. Nu är det mest lampor som saknas – och så ett möblemang för möten till sammanträdesrummet där nere.

Det tar en hel del tid att inreda ett kontor – men det är ju så himla kul… även om det vore ännu roligare om jag hade haft mer tid.

 

Kommentarer

 • avatar     Anonymous
  Duktiga du!!!! =) Och håller fullständigt med dig, att återvända är bra och gillas väldigt mycket!!!!!! Ta hand om dig! =)
  2011-01-11 kl 17:08          Gilla       Sluta gilla
 • Heja dig, jag ser dig framför mig bakom det stora skrivbordet, pampigt och gediget! Jag har lagt mig till med en annan typ av nyårslöften, mera lust och glädje, paraplydrinkar och intressanta samtal. Jag har lättare att hålla de löftena…..
  2011-01-11 kl 20:41          Gilla       Sluta gilla
 • Tack! Liselotte – bra målbilder! Ska nog omvärdera mina 😉
  2011-01-13 kl 08:15          Gilla       Sluta gilla         Ta bort
 • tiden…som springer…men samtidigt är det så svårt att hinna … måste tänka på vad som är viktigt och prioritera.. håll i… håll om… håll ut… kram Eva i Burs