Feng shui – ambassadör (119)

Feng shui Redigera inlägg

2011-01-16 kl 20:03 av Annika AndebarkGilla0 kommentarerTaggad annika andebark, feng shui, motivation, rensa116 visningar

Läser Karen Kingstons bok ”Rensa i röran”. Visst har hon rätt. Röra drar till sig mer röra.

Ombyggnaden börjar bli klar. Målarna håller på i de två rum som skall bli mitt kontor och sammanträdesrum. Det är röra utanför huset och det är inte helt i ordning på kontoret. Och visst påverkas man.

Tankarna störs av röra – att inte varje sak har sin plats.

Det är dags att rensa ut. Börja om på nytt. Men det finns ett motstånd – som alltid – att göra sig av med saker. Kanske är det en ”bra-att-ha” mentalitet. Jag brukar skylla på miljöansvar – att inte kasta saker som kan åternvändas.

Men jag vet att det är dags. Rensa ut för att kunna börja på det nya! Igår städade vi ovanvåningen – och visst är det härligt när varje sak har sin plats. (Bilderna från ovanvåningen ligger på min profil på face-book).

Karen Kingstons bok motiverar – men ännu har jag inte fått gjort det jag tänkt mig i helgen! Men jag laddar för en rejäl utrensning!