Flyt – ambassadör (120)

Dag med flyt! Redigera inlägg

2011-01-18 kl 08:26 av Annika AndebarkGilla0 kommentarerTaggad annika andebark, anställda173 visningar

Det finns dagar då glädjen sprudlar i hela kroppen trots att jag inte lyckas få ihop en enda timme i debiterbar tid. Igår var det en sådan dag! Först fick jag det glädjande beskedet att jag skulle få gästblogga på Qoola Qvinnors sida. Eftersom jag aldrig gästbloggat tycker jag att det ska bli jättespännande. www.qoolaqvinnor.blogspot.com.

Först kom Johan för genomgång av de ärenden han har med sig från sin tidigare arbetsgivare. Johan börjar hos oss den 18 februari och kommer antagligen att bli advokat till sommaren. Han är en sån där person som bara får en att må bra. Dessutom har jag fått så många goda referenser på honom att jag är övertygad om att han snabbt kommer att fylla sin agenda med nya ärenden.

Christian hade några frågor om målsägandebiträde – han fick sitt första förordnande i fredags och hann brann verkligen för uppgiften. Dessutom hade han fått förfrågan från några riktigt intressanta presumtiva klienter. Han började i byrån i halva november och redan har han så mycket att göra att  han behöver avlastning!

Sedan kom Caroline. Hon börjar jobba på byrån på timmar fram till att hon blir klar med sin examen. Vi har så mycket att göra att administrationen inte hinner med. Caroline är en helt underbar tjej som sprider så mycket värme omkring sig!

Därefter kom vår datakille Olof Jolom. När jag startade företaget bestämde jag mig för att bara omge mig med människor som jag har kul med. Olof är en sådan kille. Visade med stolthet runt i den nyrenoverade fastigheten.

Snabbläste mail och gladde mig  särskilt över innehållet i ett av dem… återkommer till det i framtiden. En mycket intressant jurist var sedan här på lunch – det känns bra när jurister söker sig till oss på grund av att det gillar vår värdegrund. Stämningen på lunchen med alla anställda – Carina, Christian och Josefin – den framtida anställda och Olof var bara så där härlig som den är med riktigt goda vänner! Kan man ha det bättre?