Eniro – ambassadör (122)

Eniro Redigera inlägg

2011-01-24 kl 15:21 av Annika AndebarkGilla0 kommentarerTaggad annika andebark, eniro, företagsledning38 visningar

Klockan är 15.17 och fortfarande har jag inte debiterat en enda timme idag!!!

Förmiddag… genomgång av post… samtal med personal… Sedan möte med it-leverantör för information om kommunikationslösningar. Vi kommer få ett pris på extern server inom kort. Om vi ska öppna kontor på andra platser behöver vi ha smidiga tekniklösningar.

Lunchen åts samtidigt som jag diskuterade olika datorer och tillbehör med vår it-kille.

Därefter möte med Eniros säljare. Fy katten vad Eniro tar betalt!!! Vår tidigare närvaro i papperskatalog och på Eniros hemsida skulle i år kosta 16 790 kr. Nu ville jag finnas med även på de ställen vi öppnar kontor på… Väldigt… väldigt mycket pengar….Samtidigt – det är nu vi verkligen behöver marknadsföring om vi skall lyckas belägga alla nyanställda jurister med arbete.

Japp… åter ner i högarna med ärenden…