Måndag morgon – ambassadör (133)

Måndag morgon Redigera inlägg

Efter genomgång av mailen är det dags att sätta fart! Få upp ångan efter en väldigt avkopplande helg med mycket tid för träning och utan jobb. Fortfarande gror tankarna kring krönikan till Februari månads Lev Livet. I allt jag gör ser jag de nya profilfärgerna. Testar – grått, vitt och blått – eller himmel, hav och sand (med alla sandkornens nyanser). Grått, vitt och blått är kallare – mer affärsjuridisk byrå. Himmel, hav och sand är mer mänskligt – mera jag.

Det enda jobbrelaterade jag gjort var att besöka Österlenfotografen Carl Fredrik Olssons attelje och låna med 22 foto med Österlenmotiv. Tillsammans skall vi välja ut några bilder till sammanträdesrummet.

Kontoret är nystädat. Innan tisdag eftermiddag skall även mitt nya kontor vara avstädat och klart för inflyttning. Nu börjar en ny tid. Om tio dagar har vi kick-off för den nya verksamheten. Då kommer alla de nya juristerna. Helst skall all teknik då fungera.

I förra veckan handlade mycket om de nya it-lösningarna där vi kommer ha en extern server istället. De nya datorerna har kommit och väntar bara på att it-lösningen skall vara klar. Men vi är inte riktigt överens om avtalet. Som vi uppfattade det skulle vi betala en månadsavgift per användare – men nu vill de ha ett minimibelopp. Förvisso tror jag inte att vi kommer bli färre jurister – snarare fler …. men vill ju både ha livrem och hängslen…

Så… försöker stänga av alla de där övergripande tankarna och fokusera på ärenden… Men först en fika.

Och förresten – har du lite tyck om hemsidans färger, hur den är uppbyggd nu, vad du skulle vilja ha istället – så mottages alla tips tacksamt!:)