Reflektion – ambassadör (142)

Lugn Redigera inlägg

2011-02-23 kl 09:04 av Annika AndebarkGilla4 kommentarerTaggad annika andebark, energitjuvar, lugn49 visningar

Unnar mig att ligga kvar i sängen – lyssna in mina tankar.

Morgonpromenad i soluppgång med vit pudersnö.

Hittar lugn, balans och fokus.

Bra samtal med kollegorna. Stämmer av – jo, vi är på rätt väg. Börjar få koll. Vi konstaterar att vi har mer än väl med ärenden för alla. Funderar på hur jag egentligen har orkat den här hösten…

Vi diskuterar personaldimensionering. I nuläget har vi för lite administrativ personal – egentligen. Expansionen har gått snabbt. Min vision är att de yngsta biträdande juristerna skall fungera som assistenter en del av tiden. Kanske tänker jag fel. Men min vision är att hjälpa unga jurister in på marknaden och jag tror att det skulle ge juristerna en gedigen utbildning och erfarenhet om de fick börja från början.

Men just nu vet jag inte. Just nu känns allt så osäkert. Tidigare har jag varit så säker på min vision – att jag tänkt rätt när jag tänkte nytt. Men plötsligt vet jag inte längre… hinner inte riktigt med.

Har nog kört för hårt ett tag – dags att dra nödbromsen … – måste stänga av alla energitjuvar… inser att det finns en del i min omgivning som stjäl min energi… behöver vara objektiv för att kunna identifiera dem.

Kommentarer

  • ja, varning för energitjuvar…inte bra alls…jag vill ha dem på lång avstånd… Lycka till med verksamheten! / Eva i Burs
    2011-02-23 kl 19:09          Gilla       Sluta gilla
  • Tack! Kräver lite reflektion att hitta dem – inte alltid som man tror! Har haft välbehövlig energipåfyllnad i kväll med en väldigt god väninna!
    2011-02-23 kl 22:11          Gilla       Sluta gilla         Ta bort
  • Annika – att drabbas av tvivel är bra och nödvändigt. Det får en att fundera på skarpen kring vad man håller på med. Tvivlet är trons rot, som de säger.
    2011-02-24 kl 11:12          Gilla       Sluta gilla
  • Tack Zagorka! Ja, du har rätt!