Varumärke – ambassadör (145)

Varumärke Redigera inlägg

Igår tillbringade jag kvällen i soffan med boken Varumärkesbyggare. Inser att det är ju precis vad vi är. Utan att veta det har vi faktiskt gjort vädligt mycket rätt!

När vi anställt har vi letat människor med rätt känsla – vänliga, hjälpsamma och med ett miljöengagemang.

Enligt boken tar varumärkesbyggande tid. Ofta har framgångsrika varumärkesbyggare startat många företag innan de når framgång. Tittar tillbaka och ser att detta är mitt fjärde varumärke; Qlaramässan, QlaraBesked och Ja till Österlen har varit bra skolor.

Enligt boken ska man ta fram varumärkets löfte och sedan se till att uppfylla det i allt vi gör.

Varumärkets löfte? Vad lovar vi?

Väcker frågan vid fikabordet. Själv har jag ingen aning!

Vilket löfte tycker du är viktigt för en advokatbyrå?

 

Kommentarer

  • Om jag skulle vända mig till en advokatbyrå skulle det viktigaste för mig vara att den jag pratar med LYSSNAR och TROR på mig. Annars skulle jag gå vidare till nästa. Gå nu inte vidare för långt innan du (ni gemensamt) besvarat frågan själv(a)!
    2011-03-01 kl 11:18          Gilla       Sluta gilla
  • Tack för att du delar med dig av din klokhet! Fortsätter lyssna in och tänker låta den här frågan ta tid för att finna sitt svar!
    2011-03-01 kl 11:20          Gilla       Sluta gilla         Ta bort
  • Att de har en förståelse för mitt problem – alltså lite specialistkunskap inom mitt område. Det finns ju många grenar inom advokatyrket… 😉 Sedan att det finns tid att förstå – att även jag är viktig som kund, oavsett storlek. Den personliga kontakten – man byter inte ofta sin advokat eller revisor – för man vill ha förtroende för henne/honom. Det som jag skulle uppskatta vore ”lugn”, då man oftast är uppstressad, uppjagad när man är i kontakt med en advokat. Kanske lite lugnande musik i receptionen, där man sitter och väntar? Hela kontoret (inkl personalen) ska ge känslan av lugn, trygghet och förståelse, om jag fick välja. Hoppas det gav dig ngt…
    2011-03-01 kl 14:36          Gilla       Sluta gilla
  • Stort tack, Ann-Sofie! Inser ni hur viktiga era kommentarer är!!!?! Vi håller precis på att bygga verksamheten från grunden. I dagarna tar vi fram inredningskonceptet. Försöker skapa en lugn och trygg miljö där textilierna blir en viktig del! Spännande med era kommentarer!!!