Bygga nytt – ambassadör (146)

Bygga nytt Redigera inlägg

Min far är här och skruvar upp hyllor och gardinstänger. Vad skulle jag ha gjort utan honom? Han har skruvat ner gardinstänger, ledstänger, skåpluckor… tagit tillvara så mycket som möjligt under bygget. Skruvat ner element, tagit hand om byggavfall, varit hantlangare, byggstädat – hållt samman hela bygget. Nu är det i inredningsfasen – han spikar upp tavlor, skruvar ihop saker och fixar det där sista lilla…

När vi äter lunch konstaterar jag att jag nog inte riktigt visste vad jag gav mig in på när vi satte igång bygget.

Nu är alla anställda på plats. Vi börjar sakta hitta organisationen. När vi sitter runt fikabordet känner jag sådan tacksamhet över de som finns i företaget. Boken om att bygga varumärke betonar vikten av att alla anställda delar en vision – lever varumärket – och så är det verkligen.

Men om jag hade visst hur mycket jobb det skulle innebära att ta sig hit så vet jag inte om jag skulle ha vågat.

Egentligen är vi klara nu – och när jag tittar framåt så ser jag att det återstår oändligt mycket jobb med att inreda och komma på plats.

Ett stort irritationsmoment är vårt nya datasystem där vi alla får lägga tid på utskrifterna och öppna bifogade dokument. Trots att Teleservice och vår it-kille varit här flera gånger fungerar det inte än 🙁

Vi kämpar på! Övertygade om att det kommer att bli bra – men det är tur att vi äter elefanten i småbitar.

Kommentarer

  • Det är så roligt att få ta del av din enorma utvecklingsresa! Det låter toppen, även om det är mycket jobb som ligger bakom – och framför er. Men du verkar ha helt rätt inställning till hela processen. Jag tror på dig, på er!
    2011-03-02 kl 16:06          Gilla       Sluta gilla
  • Tack Jessica! Du anar inte hur mycket era positiva kommentarer betyder när det känns tungt!