Skrivklåda – ambassadör (147)

Skrivklåda Redigera inlägg

2011-03-03 kl 09:29 av Annika AndebarkGilla0 kommentarerTaggad annika andebark, hemsida, skrivklåda119 visningar

Att skriva av mig här en stund, landa i nuet, har blivit en vana. Antagligen hjälper det mig att hitta fokus. Mina egna dagboksanteckningar har minskat till förmån för bloggande. (Så till den som undrar hur jag hinner blogga kan jag säga att detta tar mindre tid än mitt tidigare dagboksskrivande för byrålådan.)

I helgen lär jag få mitt skrivbehov tillfredsställt. Siktar på att lägga över alla texter till hemsidan – och tänkte samtidigt passa på att ändra om dem lite.

Boken varumärkesbyggare har väckt många tankar. På min första hemsida skrev jag alla texter själv. Den hemsida vi har nu har vi haft hjälp med att skriva texterna. En kompis sa att de inte ”andades” mig. Boken varumärkesbyggare betonade vikten av att texterna skall stärka varumärket.

Så – hela helgen är vikt för arbeta med hemsidan… ska verkligen gå in i uppgiften.

Vad tycker du utmärker en bra text på en advokatbyrås hemsida?