Vilken dag – ambassadör (163)

Vilken dag! Redigera inlägg

2011-03-30 kl 22:06 av Annika AndebarkGilla0 kommentarerTaggad annika andebark, delegering, samarbete36 visningar

Morgonsnack i receptionen. Emma och Christian berättade om Advokatsamfundets etikkurs som de deltog i igår. Många nya tankar, men inte minst spännande möten. De berättade om en advokat i Kristianstad som uppgett att han var intresserad av ett samarbete. Vi avbröts i samtalet av telefonen. Och till min förvåning var det Kristianstadsadvokaten. Han var mycket intresserad av vårt koncept. I slutet av april skall vi träffas. Yes! Detta bådar gott. Det blir spännande att se vad som händer när artikeln om oss publicerats i Advokaten (Advokatsamfundets medlemstidning).

Dagen fortsatte i ett rasande tempo. Josefin, som ansvarar för receptionen, var hemma med sjukt barn för andra dagen. Det är härligt att se att vår nya organisation fungerar. De två yngsta juristern avlastar i receptionen och nu delade de själv upp ansvaret. Härligt!!! Strukturen har jag tänkt ut på mina vandringar för att jag vill skapa en arbetsmiljö där man kan vara hemma utan att känna stress över att man ställer till det på arbetsplatsen.

Det har varit oerhört tuffa veckor – och jag är medveten om att Josefins arbetssituation har varit nästintill omöjlig. Vi gör allt vad vi kan för att avslasta – och jag tror att det blir bättre nu när Caroline och Emma har lärt sig rutinerna.

Klientmöten med biträde av Emma. Intervju till Lev Livet. (Fick utkast till artikel… kan inte riktigt fatta att det handlar om mig och företaget… tar lite tid att smälta…)

Det jag prioriterar högst är samtalen och genomgångarna med juristerna. Det är viktigt att ta mig tid – gå igenom alla handlingar innan de skickas ut – säkra kvaliteten på det vi gör!

I bilen på väg till Revisorn för att hämta papper kände jag att det varit en kanondag. Bestämde mig för att fira med en löparrunda… hm… låter kanske inte så kul… Men det var väldigt bra för att låta alla tankar landa. Det är svårt att hinna med det under dagen.