Harmoni

IMG_9468

Vårdnadskonflikter, tvistemål, brottmål, skadestånd – en stor del av min arbetsdag handlade om konflikter där jag gjorde mitt yttersta för att hjälpa människor att hitta lösningar. Det fungerade bra fram till dess att även min roll som arbetsgivare och privatperson började att präglas av konflikter. Klienternas konflikter påminde mig om de konflikter jag själv var involverad i.

Nu försöker jag skapa en konfliktfri zon. Jag vill leva i harmoni. Det finns fortfarande flera konflikter kvar. Bland annat har en tidigare klient stämt mig på stora skadestånd. Ärendet är överlämnat till advokat Bengt Stridh. Det finns även privata kontakter som får mig att fullständigt rasa ner i avgrundsdjupet. För att överleva har advokat Johan Sarvik fått fullmakt att företräda mig. Mailen raderas numera olästa.

Just nu är jag skör. Men jag vet att även starka människor påverkas av konflikter.