Tanka energi – ambassadör (182)

Tanka energi Redigera inlägg

2011-05-02 kl 14:00 av Annika AndebarkGilla0 kommentarerTaggad annika andebark, visionsarbete71 visningar

De senaste veckorna har tempot varit högt – kanske alltför högt. Nu strukturerar jag upp – prioriterar. Och jag ska verkligen försöka prioritera mig själv – sätta gränser för att hinna med mig eget också.

Att ständigt vara tidsoptimist och vilja allas bästa tar ut sin rätt ibland.

Snart är det sommar. Nu delar jag upp tiden för att kunna ha fokus på det som skall utvecklas. Det har varit många tankar om Tillväxtplanen i helgen. Söndagens löparrunda blev 1,2 mil med väldigt bra idéer. Nu tror jag att jag hittat en lösning för att klara likviditeten som behövs för expansionen. Men ännu är det mycket arbete kvar….

Den 1/7 är jag förhoppningsvis klar med det mesta och kan presentera en plan för de närmaste två åren!