Nya rutiner – ambassadör (185)

Nya rutiner Redigera inlägg

Gårdagens höga tempo fick mig att reflektera. Föredrag på Österlens folkhögskola i Tomelilla kl 11.20, Tillväxtskolan i Ystad kl 13 och Ruben nätverket i Malm kl 17. Dessförinnan klientmöte och genomgångar med anställda. Och under tiden – kontakter med ombud i dagens ärende.

När jag satt på Tillväxtskolan bestämde jag mig för att ta tåget till Malmö. En fördel med tåget är att jag undviker att tala i telefon när jag sitter där. Det ger egen tid… tid för tankar, tid att slumra. För ärligt talat… det har blivit för lite sömn de senaste veckorna.

Där på tåget reflekterade jag över livet. Just nu är det tokhögt tempo. Skrev kloka ord i skrivboken och bestämde mig för att vara mer rädd om mig själv. Prioirtera mig själv och min tid. Det är nödvändigt för att jag ska hålla. Och att jag är på topp är fortfarande en förutsättning för att företaget skall fungera.

Efter dagens sammanträde i Malmö såg jag till att skaffa mig ett par nya skor som är bra att promenera i. Att ta tåget ställer krav på bättre skor att gå långt i – och det är ju bra för miljön ;). När jag kom till kontoret började jag att gå runt och höra om det var några problem. Sedan var jag tydlig med att jag behövde tid att arbeta ostört. Tisdagens ostörda arbete gav mersmak. Det var så härlig känsla att verkligen hinna tänka klart!

Telefonen ringde och avbröt i mina tankar… då är bloggen bra för att samla mig igen för att kunna arbeta fokuserat. Så – nu tillbaka till protokollet från dagens sammanträde.