Tid för tankar – ambassadör (208)

Tid för tankar Redigera inlägg

2011-06-06 kl 10:47 av Annika AndebarkGilla3 kommentarerTaggad annika andebark, reflektion159 visningar

Det är enkelt att koppla av när solen skiner!!! En av dagarna cyklade jag till stranden. På vägen stannade jag till på Mariedals gård (vilket fantastiskt mysigt vandrarhem… men även stor loppis), cykelaffären i Borrby (som att komma rakt in i 30-talet – måste upplevas!) och köpte jordgubbar i en gårdsbutik längs vägen (med bl a hemkokt sylt och saft – Här ska jag stanna fler gånger).

Mitt i min vardag – så nära och ändå känslan av exotisk semester!!!

Det har varit kreativa tankar och grunden för den ekonomiska föreningen är nu lagd. Ett första utkast till stadgar och kompanjonsavtal är skrivna – ska bara få ligga till sig. Och det bästa av allt – de satsningar jag vill göra de närmaste två åren binder inte något kapital. Bara mitt eget engagemang!!! Tittar jag tillbaka har vi gjort otroligt stora investeringar de senaste två åren. Synd att inte bankerna riktigt har förstått det!!!

En av de underbara kvällarna gav jag mig ut i fårhagarna med kamera – bilderna hittar du här. Jag letar symbolbild för den ekonomiska föreningen – gå gärna in på vår gilla sida på facebook och rösta.