Lycka – ambassadör (211)

Tacksamhet Redigera inlägg

God-morgon-samtal med personalen och jag fylls av en sådan lycka!!! Vi har en öppen atmosfär och en glädje som jag aldrig tidigare upplevt på en arbetsplats.

Varje individ är så perfekt just här! Och det bästa av allt – vi är så olika – och kompletterar varandra perfekt!

Bengtsson är nyklippt idag. Y skrattar åt att J har klippt för mycket. I smyg torkar jag bort en glädjetår. Känslan i rummet är så go – det känns verkligen hur mycket alla tycker om varandra – att alla gör sitt yttersta för att hjälpa varandra att utvecklas.

Y berättar om hur otroligt duktig sekreteraren är – hur hon har svaret på alla frågor. Ja, jag är verkligen imponerad av henne som är vår assistent. På lite mer än ett år har hon blivit en klippa i företaget. Det stärker min tro om att det inte är de formella utbildningarna som är viktigast – utan hur vi är som människor.

Sekreterarna är några av de lugnaste och stabilaste människor jag vet. Hennes driv såg jag från första dagen då hon fick ansvar för att implementera vårt nya klienthanteringssystem utan att hon hade någon kontorsvana. Sedan dess har hon fortsatt att imponera. Det är lätt att glömma hur viktiga sekreterarna är för verksamheten – men jag tror att de är de viktigaste personerna på byrån.