Njuta – ambassadör (212)

Snart semester Redigera inlägg

2011-06-14 kl 14:10 av Annika AndebarkGilla3 kommentarerTaggad annika andebark96 visningar

…jobbar, jobbar, jobbar… undan i högarna innan semestern…

Idag har mycket handlat om Notarius Publicus ärenden. Och jag imponeras av vilken avlastning Caroline ger.

Äntligen börjar vår nya organisation komma på plats. Min stora utmaning nu är att stanna i detta och NJUUUTA. Jag börjar varje dag med mantrat – njut i nuet!

Fram till 2013 ska jag verkligen försöka att inte starta några nya projekt. Hm… ordet inte lär inte vara bra. Hur ska jag uttrycka detta för att min hjärna skall fatta att den inte skall kläcka en massa nya idéer som min mage bara tycker är alldeles för bra för att vila i byrålådan?

Kommentarer

  • Du kanske kan tänka: ”Åh, fram till 2013 har jag privilegiet att få samla alla mina sprudlande idéer på stora tankekartor på väggarna, så att både jag och mina medarbetare kan inspireras och utveckla idéerna – varje dag. På så sätt kan jag därefter genomföra de absolut BÄSTA idéerna med full inspiration för att de har fått växa och redan har förankring hos min underbara personal!” Kanske? 🙂 Jättekul att läsa att din personal har blivit en sådan avlastning för dig; precis som det ska vara! (Ps. vad är NP-ärenden?)
    2011-06-16 kl 12:35          Gilla       Sluta gilla
  • Tack Jessica för ett mkt bra tips!!! Notarius Publicus förordnas av Länsstyrelsen och har behörighet att utfärda t ex Apostille mm. Med en Apostille stämpel intygar jag att en handling har undertecknats av en person som är behörig att underteckna. Andra uppgifter är att intyga att en person står framför mig och undertecknar en handling, vidimera kopior etc.