Författardrömmen – ambassadör (239)

Nu behöver jag er hjälp!!! Redigera inlägg

2011-09-09 kl 08:10 av Annika AndebarkGilla1 kommentarTaggad annika andebark, blogg, sociala medier194 visningar

Sedan en tid har jag skrivit på min nya blogg www.andebark.se.

På ambassaden har jag hittat tonen som entreprenör – det har blivit enkelt att bara skriva av sig.

Nu letar jag något annat … på den nya bloggen kan jag mer sväva ut fritt… Men svävar jag ut för mycket?

Min dröm var att bli författare – och när jag fick kommentar kring det fria skrivandet kring surströmming väcktes en längtan att ge lekandet med orden utrymme här – att inte vara så himla korrekt utan att få måla ut beskrivningar etc när orden kommer till mig.

Någon liknande blogg har jag inte hittat… kanske vill läsaren inte ha sådana texter…

Insåg när jag läste det jag hittills skrivit att jag kanske varit för privat…

Jag skulle vara jättetacksam om du ville ta dig tid att gå in på sidan och kommentera de olika texterna – bra? Mindre bra? Absolut inget för en blogg… osv… jag väljer själv vilka kommentarer som skall var kvar eller raderas – så du kan vara ärlig på bloggen…

Hoppas att hitta tonen under nästa vecka så att skrivarndet bara flyter…

Kommentarer

  • avatar     Monica Reer
    tycket det inte spelar så stor roll hur man skiver utan det viktiga är väl just ATT man skiver och att du gillar det. det är ju du som sätter gränsen, tack och ton för din blogg och ingen annan. visst finns det baksidor med att vara för privat, men oftast tror jag det blir mer intressant att följa då, och personligen tycker inte jag man ska skiva för läsaren, utan skivandet ska vara för att man själv trivs med det och sen om någon läser…fine! så skiv på du 🙂