Målbilder – ambassadör (245)

Målbilder och betydelsen av mentorer Redigera inlägg

2011-10-23 kl 14:03 av Annika AndebarkGilla0 kommentarer136 visningar

Det har gått mer än tre år sedan jag började i mentorsprojektet QlaraBesked. Det har varit händelserika år – särskilt 2010 där ambassaden fick följa företagets utveckling i helt tokhögt tempo.

Den här helgen har jag tagit mig tid för reflektion. Någon kan nog tycka att mitt senaste blogginlägg är för privat. Samtidigt känns det viktigt för mig att dela med mig av detta.

Den senaste tiden har jag förstått att människor ser mig som ”en riktig företagare” -ja, jag vet inte riktigt hur jag skall uttrycka det. Men jag kan känna att folk beundrar det vi byggt upp.

Jag tror att det bland företagarna här på ambassaden finns en hel del som kämpar ensamma och känner att det inte händer något. Det är för er skull jag har skrivit dagens blogginlägg. Jag vill dela med mig av en viktig men tuff tid i mitt liv. Kanske kan inlägget också hjälpa kvinnor som står inför ett vägval – stanna kvar i ett förhållande eller bryta upp. Det är ett av de allra svåraste besluten i livet.

Jag hoppas att inlägget kan inspirera – det går att förändra sin tillvaro! Vi kan alla förverkliga våra fantasier!