Ny sida – ambassdör (248)

102011

        Ny sida – känns verkligen mycket fräschare! Redigera inlägg

2011-11-10 kl 12:12 av Annika AndebarkGilla10 kommentarer132 visningar

Nyfiken som jag är måste jag in och kolla och testa den nya sidan!

Sedan jag började egna bloggen www.andebark.se har det inte funnits samma behov av att blogga här. Men det var det här sidan och Jeanette Bohman som fick mig att komma igång med bloggandet!

Jag har nyss talat med en klient som berättade att hon läst artikeln om mig i dagens Österlenmagasinet. Sedan jag blev ambassadör har jag sett det som mitt uppdrag att synliggöra det kvinnliga företagandet. Det har inneburit en hel del tidningsartiklar – vilket antagligen gynnat mitt företagande också över tiden.

Den här veckan har jag tyvärr inte bokat in några ambassadörsbesök – men eftersom Österlenmagasinet når väldigt många läsare i Sydöstra Skåne och Kristianstad så kan man väl se det som ett ambassadörsuppdrag så gott som något?