Vad irriterar företagen – ambassadör (252)

Vad irriterar företagen? Redigera inlägg

Du som läste min blogg 2010 kommer kanske ihåg att jag ofta var väldigt irriterad och förbannad. Nu har det gett resultat – kanske inte de resultatet jag väntade mig… Mina bloggar har i alla fall uppmärksammats och jag skall medverka på Tillväxtverkets seminarium ”Vad irriterar företagen?”

Jag har massor och åter massor av knäppa exempel som gjort mig förbannad. Men som vanligt vill jag bidra till något mer… Därför tänkte jag strukturera mina tankar i bloggen och lämna öppet för er att fylla på med era erfarenheter. Då kan jag hänvisa dit på seminariet och på det sättet förhoppningsvis hjälpa till att göra även din röst hörd!

 

Bra ide väl;)

Så – är det något du irriteras över när det gäller myndighetskontakter – gå in och kommentera på min blogg. Första inlägget har jag just skrivit på www.andebark.se. Ska försöka tagga allt till företagande.