Myndighetskontakter – ambassadör (253)

Efterlysning – erfarenheter av myndighetskontakter Redigera inlägg

2012-01-18 kl 22:38 av Annika AndebarkGilla1 kommentar290 visningar

I dagens luckor har tankarna upptagits av vad jag ska säga på småföretagardagarna.

Har lagt ut ett inlägg om kontakten med kommunen. Vore jättetacksam om ni ville gå in och dela med er av egna erfarenheter. Skulle vara så kul om jag kunde hänvisa till blogginlägget och kommentarer där andra företagare delade med sig av sina erfarenheter av myndighetskontakter. Då hade det inte bara blivit min röst.

Tänkte använda dagarna i Örebro för att lobba – men det blir så mkt bättre om jag kan visa på fler exempel.

Kanske skulle vi även försöka kunna få PR på detta.

Jag har även skrivit ett inlägg om skatteverket – men inte vågat lägga ut det än.