Sociala media – ambassadör (251)

Sociala media Redigera inlägg

2012-01-14 kl 20:41 av Annika AndebarkGilla10 kommentarer181 visningar

Oj, vad länge sedan jag besökte ambassaden! Sorry – men den egna bloggen ger mig utrymme för mitt behov av att skriva – och då glöms ambassaden liksom bara bort…

Det händer minst lika mycket i företaget nu som när jag var aktiv på bloggen. Men jag skriver kanske inte lika mycket om det längre. Jag har insett att det ibland kunde oroa mina kollegor.

Därför jobbar jag med att inte hela tiden gå ut med alla mina ideer. Istället försöker jag backa dem ett steg. Fundera på om det verkligen är något jag behöver kommunicera nu eller om det kan vänta tills det verkligen är aktuellt.

Just nu är många tankar kring målbilder. (Se https://www.andebark.se/2012/01/14/att-vaga-satta-omojliga-mal/)

Sedan i november handlar mycket om att få servicebolaget på plats. It-kompetens, personalavdelning med policies mm, marknadsavdelning… och framförallt en fungerande reception med potential att växa.

Jag har övergett iden om en ekonomisk förening till förmån för tanken på Franchiseföretag. Det innebär att jag måste sätta mig in i vad ett franchiseföretag innebär.

Det är min förhoppning att den administrativa organisationen skall vara på plats om två veckor och att strukturen allt skall fungera innan jag åker till Barcelona i mitten av mars. Franchisebolaget tänkte jag att vi skulle ha startat innan sommaren.

Helst tänke jag att vi skulle kunna ansluta en tio advokater också innan årsskiftet – men här måste jag nog erkänna att mina visioner är alltför vilda…

Vi får se hur morgondagens möten går… kanske hinner vi starta ett nytt kontor också innan jag åker till Barcelona…

Som ni förstår är det fullt upp som vanligt….

Men – nu börjar jag faktiskt fundera på lite privata målbilder också…. för om allt går som enligt planen så skulle jag faktiskt kunna få lite normalt privatliv redan till sommaren.

Sedan 2008 har allt handlat om företaget. Och det är nog så det måste vara om man ska lyckas med det omöjliga!