Utveckling – ambassadör (250)

Utveckling genom mentorsprojekt och utbildningsprogram Redigera inlägg

2011-11-25 kl 20:40 av Annika AndebarkGilla0 kommentarer201 visningar

Våren 2010 var jag i Malmö och lyssnade på ett föredrag om hur vi ambassadörer skulle möta media. Där träffade jag Ingrid Thuresson som berättade om ett mentorsprogram de skulle starta i Tankens Trädgård, Båstad. Det lät så lockande att jag anmälde mig även om det var långt.

I går avslutades programmet – men dagen kolliderade med näringslivsdagen i Ystad, som jag valde att prioritera.

Ingrid ville ha en redovisning av vad som hänt. – se blogginlägg. När jag skrev ner den var det inte utan att jag fick fundera på hur lång tid som hade gått egentligen. När jag läser vet jag ju att jag under 2011 dessutom hade lika hög omsättning som tidigare år. Och så känner jag ju till alla problem som dök upp på vägen. Och så finns det ju en massa smått som jag inte nämnt (som att byta hela datasystemet till extern server med allt vad det innebär…)

Dagens tips till företagare – ta er tid att reflektera vad ni åstadkommit de senaste 12 respektive 18 månaderna. Tror det är mer än jag som skulle känna sig ganska nöjd vid insikten av att ganska mycket hunnits med trots allt!