Lekatstupet

Det var i fredags som vi var i Slängbodarna. Men vi besökte en andra massa fina ställen också, bl a Balzers fäbod och Lekattstupet. Det stavat säkert inte så – men när Lennart uttalar det låter det Lekattstupet i mina otränade skåneöron. Han förklarade att det var stupet där de små kattdjuren leker – eller något i den stilen.

Tini hade packat matsäck med bl a Gammelost från Hedbodarna som var en delikatess tillsammans med den kardemummakryddade krusbärsmarmeladen!

IMG_4681

IMG_4680

Ja, och så fanns det mackor på samma goda bröd som serveras på frukosten.
IMG_4683

Fotona gör inte alls platsen rättvisa. Vattnet lekte över släta stenhällar.
IMG_4678

Även idag skiner solen. Jag gav mig ut på en cykeltur – utan dator och skrivbok. Som tur var fanns det en penna i ryggsäcken – och några vykort som jag köpt. Där klottrade jag ner några rader inspirerade av denna vackra plats!IMG_4677