#Skriv2016

Från isolering i Älvdalen med protokollet från 1668 som sällskap, via Landsarkivet i Uppsala för att se på originalhandlingen, till Diselverkstan i Nacka och Skriv2016. Det har varit så många fantastiska upplevelser att jag inte hunnit uppdatera bloggen. (På instagram har jag delat bilder som stöd för minnet.)

Resans guldkorn

Mötet med Linda Oja, som guidade mig genom handskrifterna på Landsarkivet.

Lektörsläsning av Helena Hansen

”Jag tycker du är på väldigt god väg att skriva en riktigt spännande och intressant historia! Fortsätt så – och ta tillvara på ditt prosalyriska språk. ”

Sist men inte minst Skriv 2016

Idag fick jag veta att jag vunnit en skrivkurs i Malmö i november. (Såg att det är boka-tidigt-rabatt några dagar till.) Dramaturgi är verkligen något jag behöver lära mer om insåg jag efter föreläsning av Christina Larsson (se bilden på instagram).

Nedan kan du läsa vad andra deltagare skrivit om skrivkonferensen.

Lennart Guldbrandssons utförliga sammanfattning

Päivi Karabetian

Jennys Författarblogg

Julie Hodgson

Pias Skrivtips

Wiria: Dag 1Dag 2, Grejen med verb

Novelltävling

Ordberoende Förlag

Öppen grupp på FB för dig som är intresserad av Magisk realism