Granadilla-Playa de las Americas (dag 12)

I Valle San Lorentzo hittade vi en riktig Fruteria som bl a sålde passionsfrukter.

En av de regniga dagarna när jag letade boende hittade jag ett bra erbjudande på Regency Country Club. Ett Baliinspirerat hotell. Varför åka till andra sidan jordklotet när man kan få lite Bali också på resan. Så även om hotellet var resans dyraste (trots erbjudandet) var det ett klipp för en resa till Bali. I receptionen fick vi veta att i januari-februari kan man hitta ännu bättre priser om man kontaktar hotellet direkt. Just nu hade de ett erbjudande om man bokade 4 nätter. Taxin till Regency Country Club är dessutom billigare än till El Nogal. Även Regency Country Club har möjlighet att utan kostnad förvara cykelembalage.

Dagens cykling: 2,9 mil

En stor del av sträckan från boendet upp till Cruz de tea gick vi pga den branta stigningen. Men det var det värt! Rullet ner till Granadilla på väg TF-21 är helt underbart. Bra underlag. Härliga nedförsbackar. Efter Granadilla fortsatte vi på TF-28. Bra underlag och lutning.

Efter La Camella tilltog trafiken. Avgaser och billjud förstörde cyklingen och vi stannade på hotellet.