Bobbi

Hösten 2014 träffade jag Bobbi för första gången. Fortfarande minns jag hur imponerad jag blev när hon läste högt ur Jetlag. (En av de fyra skönlitterära böcker hon gett ut på eget förlag). Bobbi utvecklar också spel och har arbetat som biblioteksutvecklare på Malmö stadsbibliotek. I höstas kom fackboken “Växande världar – om spel, spelkulturer och spelare i samtiden” ut på BTJ Förlag. Just nu skriver Bobbi på manuset till äventyrsspelet Knife Sisters som hon fått medel från Kulturrådet för att utveckla.

Bobbi är en lyssnare med ett djup av klokhet och reflektioner. När hon hittar flowet inspirerar tangentknattret oss alla. Tack Bobbi för att du är du!

Bobbi A Sand är en mycket ödmjuk person, men man ska inte låta skenet bedra. Det finns få som har hunnit med så mycket som hon inom ett så brett kreativt område. Förutom att vara en lysande författare så är hon dessutom väl insatt i IT-området och har både utvecklat spel och arbetat som biblioteksutvecklare. Hon är också en begåvad tecknare och illustratör.