Provcykling av elcyklar

Här hittar du filmen från provcyklingen.

Nio personer fick möjlighet att testa sju olika elcyklar med start från Jönssons Cykelaffär i Billesholm. Turen gick via en lågt sluttande uppförsbacke till de brantare backarna vid Fälleberga för att sedan verkligen känna på Söderåsens stegring upp till Stenestad. Sträckan från Billesholm till Stenestad är ca 14 kilometer.

I Stenestad bjöds på fika i Mormors bod och deltagarna fick berätta om sin favoritcykel – se gärna filmen. Sedan bar det av nerför – tillbaka till cykelaffären.

Jönssons cykelaffär prova elcykel
Ägnade lördagsförmiddagen åt att testa elcyklar med ett gäng härliga människor.

För att tillmötesgå Dmitrys önskemål om text som gör det möjligt för internationella besökare prövar jag att skriva bildtexterna på engelska.

prova elcykel
This is about a bike tour to Stenestad and the place ”Grandmothers cottage”. Two person won this e-bike trip which makes it possible to try different e-bikes.

Varken jag eller Jönssons cykelaffär hade något koppling till dem som testade el-cyklarna. De utsågs genom en tävling på cykelaffärens FB-sida.

Prova elcykel
On the top of Söderåsen you find this small cottage. Karin bake all the cookies her selves. She also sell small things.

Nu lägger jag ut en ny tävling på Cykelaffärens FB-sida. Den här gången blir det en person som vinner provcykling för fyra personer. Datum bestäms tillsammans med vinnaren utifrån väderprognos.

Prova elcykel
Time for Swedish ”fika”. Coffe or tea, sweat strawberry-juice, sandwich and genuine cookies.

Tack

Stort tack till deltagarna på provcyklingen! Ingen hade kunnat beskriva cyklarna bättre än ni gör!

Även stort tack till Sara Johansson och Ann för att jag fick låna era bilder!