Sommarkurs – en inre resa

Utanför bildar regndroppar ringar i vattenpölarna. Höstlugnet infinner sig, men också frågan ”Var blev sommaren av?” Just nu uppskattar jag alla filmerna på youtube mer än någonsin. För fastän solen sken varenda dag känns det som om sommaren försvann så snabbt.

Förra veckan, när jag var på Capella, redigerade dottern filmen från Färgargården. Där finns sommaren konserverad, bara att ta fram de där mörka vinterdagarna som kommer så småningom. Jag blir alldeles varm i kroppen när jag ser den. Dagarna på Färgargården var helt magiska, som en nioåring studsade jag omkring.

Jag blir så glad när jag läser att även Kim Kimselius uppskattade filmen. Så här skrev hon på sin blogg idag.

Sitter här rörd till tårar efter att ha sett en Vlogg som Annika Andebark har spelat in under skrivarkursen i somras. Jättefin film. Den avslutande hälsningen från Alexander Nilsson fick tårarna att flöda. Det var en magisk helg, med många stora författare som du kommer att få höra mer om i framtiden. Att se filmen från sommarens sista skrivkurshelg gjorde att jag längtade tillbaka och vill träffa alla igen, men de kommer tillbaka nästa år. Jippi!

Här kan du se film ifrån skrivarkursen, hur gården ser ut, boendet, maten, skrivkurslokalen och omgivningarna. Kanske vi ses på skrivarkurs på Färgargården i Eringsboda nästa år?

Det skulle vara jättekul att få höra vad du tycker om filmen. 

Stort tack Annika och Alexander för det här fantastiska minnet från en oförglömlig helg!

Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Resor behöver inte handla om många mil. Ibland är det de inre resorna som gör störst avtryck.

Ett svar på ”Sommarkurs – en inre resa”

  1. Tack så mycket! <3
    Kram Kim 😀

Kommentarer är stängda.