Tre vLoggar från Älvdalen

Under vår tiodagar långa cykelsemester i Nederländerna har det hänt massor här hemma!

Cissela har redigerat alla filmerna från Älvdalen till tre vLoggar, som publicerats utan att jag sett dem. (Oj, vad nyfiken jag är…)

 

 

Dessutom publicerade Mora tidning artikeln om trolldomsprocesserna. Det blev ett helt uppslag. Tini skickade bilderna och berättade att Konsum sparat en tidning till mig.

Mora tidning fredagen den 5 oktober 2018

En hel del mail har strömmat in efter tidningsartikeln – så även här finns en del att gå igenom.

Mora tidningen fredagen den 5 oktober 2018

Det finns så många ord jag vill skriva om de senaste dagarnas cykling. När man tillbringar dagarna i cykelsadeln kommer många tankar. I går skrev jag ner några av tankarna i min skrivbok. Det är uppslag till en hel massa blogginlägg.

Utanför glöder löven – och det är slöseri med tid att sitta här vid datorn.

Jag laddar upp tre bilder från morgonpromenaden. (Japp – det är jättetunga – men jag lägger dem här för mig själv … lågupplösta förlorar de sin magi.)

Nu ska jag ut och njuta av hösten!

Vilka färger blåbären har! Torkan tog nästan kål på de gula blommorna som brukar bli två meter höga. Tack vare regnet i september lyckades de blomma – om än senare än vanligt.
I trädgårdslandet får krasse och ringblomma fritt spelrum. Snart har fåglarna ätit varenda frö i solrosorna. De ljusgula blommorna är jordärtskockor som blommar.