Villa Rosenberg

När vi hittar restauranger som lagar mat med kärlek till råvarorna och engagemang blir vi riktigt lyckliga. Det är tyvärr inte ofta det händer, men förra söndagen blev vi förälskade i Villa Rosenberg. Då åt vi trerätters söndagsmiddag där. I onsdags var jag där och åt en dagens som verkligen imponerade. Vilket salladsbord! I går var vi där igen för att testa deras Skånska brunch.

Hotell och Restaurang Rosenberg

Än en gång imponerade de – tio sorters inlagd sill (ja, alla inlagda här på Villa Rosenborg). Ett dignande bord med kallskuret (tyvärr mer kött än grönsaker – men allt av högsta kvalitet och riktigt bra råvaror).

Sedan följde det varma borta vid kockarna – vilken Janson, perfekt stekt fläsk enligt mig och marinerad hjortrygg (tror jag det var).

Efterrättsbuffén varierande under tiden vi var där. Än kom deras valnötspaj, än var det gräddtårtor och andra pajer och tårtor, en ostbricka.

I onsdags när vi var där fick vi titta in i hotellrummen. Det finns sju dubbelrum (varav vissa kan göras om till fyra bäddar) alla lika smakfullt inredda.

Ett bra hotell med hög kvalitet på maten är precis det som saknats för att göra Söderåsen till en riktigt bra cykeldestination.

Länkar

Här kan du läsa mer om Villa Rosenberg

Bilder från söndagsvandringen hittar du här

Detta är INTE ett samarbete. Vare sig rabatt eller ersättning har erhållits av Villa Rosenberg.