Hur blir jag en cykelinfluencer?

Nu har jag skickat filmklippen från Nederländerna till Dottern. Håll tummarna för att hon får tid att redigera dem i vår.

The well-known Edamer-chease come from Edam. This is a beautiful small village – not so touristic as Volendam.

Min sociala medier tid ägnas huvudsakligen åt att fundera på hur sidan Cyklat.se ska utvecklas. Även om jag inte är produktiv så finns den med i tankarna, jag googlar efter andra res-sidor att inspireras av.

The reason for visiting Nijmegen and Arnhem was Krister Isakssons article about the bicycle high-way between this towns. It was really amazing. So easy to ride this way! (Not the most beautiful – but very fast.)

Sidans inlägg har olika karaktär. Dels har vi de där korta inläggen när vi hittat en bra restaurang, sovit på ett bra ställe, hittat en trevligt museum, en trädgård eller liknande. Sedan har vi inläggen som är del av en större upplevelse, som i oktober när vi besökte Nederländerna. Jag har fortfarande inte hittat rätt struktur. Gå gärna in och läs! 

Förutom att jag skriver för att komma ihåg alla fantastiska platser vi besöker så hoppas jag kunna inspirera fler till upplevelsecykling. Därför blir jag extra tacksam för konstruktiv kritik som hjälper mig utveckla sidan.

Serval windmills in the same place!

Nedan kommer jag samla mina tankar och planer för 2019 och uppdatera efterhand.

Planering för youtube-filmer

Film om cykelbelysning

Film om att välja cykel

Cykling på Kanarieöarna (januari – februari)

Söderåsen när bokarna slår ut (april-maj)

Rosor på Österlen (juni – juli)