19 dagar kvar till Söderåsdagen

Jag läser inlägget från den 18 augusti 2018. Tänk så mycket det hänt på mindre än ett år.

Det är lika häftigt varje gång – det som händer när man skriver ner en vision, hur alltid liksom bara kommer till en.

Jag har låtsats att utvecklingen av destination Söderåsen har varit mitt arbete, tränat på att hålla det på en lagom nivå – och misslyckats gång på gång. Tagit ett break – för i det här projektet gör jag allt ideellt och ingen kan bli irriterad. Sedan har jag kommit tillbaka, kunnat hålla det på en lagom nivå ett tag för att sedan låta det gå överstyr igen.

Det har varit så många utmaningar, men i projektgruppen har jag hittat fantastiska arbetskamrater. De har inte visst hur mycket de betytt för min rehabilitering – ändå har de funnits där, haft förståelse, stöttat.

Detta är en pusselbit jag saknat länge – den att vara i ett sammanhang med människor som är lika drivande som jag.

Nu är vi snart framme vid målet – den 3 augusti äger Söderåsdagen rum. Det blev inte någon hållbarhetsmässa – men vi har gjort väldigt mycket annat.

Fram till den 3 augusti kommer det mesta i mina kanaler handla om Söderåsdagen och Söderåsen. Det finns något för alla.

Nedan kommer jag samla länkar till olika aktiviteter på Söderåsdagen. Tipsa gärna genom att skriva en kommentar om jag missat något.

Vad är du intresserad av på Söderåsdagen?

För barnen

För den trädgårdsintresserade

För den cykelintresserade

Kulturspåret

Tidsresan till Trias

Äta på Söderåsen

Sova på Söderåsen

Hitta till Söderåsdagen

Här kan du läsa mer om Söderåsdagen