Sustainable influencers

Den senaste tiden har jag lyssnat på Tess Waltenburgs poddar – Steg för Steg podcast. Jag uppskattar Tess behagliga röst, samtalens lugn och klokskap. Det är som om de fyller mig med en tillförsikt att vi kommer fixa klimatkrisen trots all idiotisk byråkrati, alla klimatförnekare, alla företag som bara vill få oss att konsumera mera.

Mitt måtto är ”Ingen kan göra allt men alla kan göra något.” Det är därför jag lägger tid på att göra vLoggar och vara aktiv i olika klimatforum. Har du tips på inspirerande kanaler – dela med dig i kommentarsfältet! I mitten av det här inlägget hittar du mer inspiration och i slutet har jag samlat alla vLoggar och klipp där jag på olika sätt talar om min klimatångest.

I veckans vLogg får du hänga med när jag tar bilen för att fixa ärenden. (Jodå – det händer att jag tar bilen – men då passar jag också på att samordna de ärenden jag har).

Här hittar du mer inspiration

Tidigare vLoggar om min klimatångest