Boksläpp i Älvdalen den 21 mars klockan 10-15

Idag har jag träffat Marit och Tobbe på Porfyrmuseet för att gå igenom hur vi genomför lördagens boksläpp på bästa sätt.

Boksläppet kommer hållas som planerat kl 10-15 på Porfyrmuseet, men de första två timmarna flyttar signeringen utomhus. Det finns gott om utrymme på Porfyrmuseet och vi kommer uppmana alla att beakta Folkhälsomyndighetens råd.

Högläsning kl 11 och kl 13.30

Du kan komma och gå som du vill. Det finns bara en starttid och en sluttid. Vid två tillfällen kommer jag läsa högt ur boken. Högläsningen kommer sändas live via zoom. Efter högläsningen kommer jag ägna mig åt de digitala gästerna fram till 11.30 respektive 14.00. Under tiden kan du passa på att köpa en bok (genom att köpa boken på Porfyrmuseet bidrar du till att de kan utveckla evenemang kring häxprocesserna – här sinar aldrig idéerna.)

Här kan du läsa mer om hur Zoom fungerar.

Här kan du läsa mer om upplägget för Zoom-släppet.

Här kan du läsa om Porfyrmuseet

Hur köper du boken?

Om du kommer till Porfyrmuseet kan du köpa den på plats. Priset är detsamma som på Akademibokhandeln, dvs 249 kr. I samband med boksigneringen kan du köpa två böcker för 399 kr. Det var tänkt att bara gälla på boksigneringen, men med hänsyn till risken för smittspridning gäller erbjudandet i vart fall mars ut.

Om du inte kan komma till Porfyrmuseet kan du köpa den via e-post och swish. Skicka ett mail till info@rockdale.se där du anger antal böcker, om du (eller någon annan) ska hämta den på Porfyrmuseet eller böckerna ska skickas via post. (Vill du ha boken signerad skriver du det i mailet.) Ska den skickas uppger du även din adress. Därefter betalar du beloppet för böckerna samt porto (60 kr för en bok och 80 kr för två böcker). Som meddelande på swish anger du ”Oväsen+porto”.

Swishnumret till Rockdale är: 123 175 64 85

Signering

Fram till fredagen den 20 mars kl 20.00 kan du köpa boken via Swish och få den signerad. Marit Norin kommer ha en lista över alla beställningar – så om du vill finnas med via zoom under boksigneringen finns den möjligheten. (Skriv gärna det också i mailet.)

#viställerinteinviställerom – och då får vi ibland testa nya oprövade vägar.

Hoppas vi ses på lördag – det går lika bra med Zoom som irl.