#viställerinteinviställerom

Sitter i vandrarhemsköket på Tre Björnar – alldeles tårögd!

Vilka fantastiska människor det finns!

För några år sedan gick jag med i FB-gruppen Mogna bloggare (mer om dem kan du läsa här.) I går när jag satt på tåget hittade jag ett inlägg av Mary Nasri om hur du gör konferensen digital och slängde ut en fråga i FB-gruppen Mogna bloggare.

Nu på morgonen har vi haft ett Zoom-möte och de kommer hjälpa mig att göra boksläppet digitalt. Så nu kan du vara med var du än befinner dig i världen!!!

Så här går det till i stort (mer info kommer under veckan – Maryam har t o m tagit fram en guide som du hittar här).

10.30-11.30 Malin Lundskog

Malin Lundskogs dagliga instagraminlägg har varit en viktig del i mitt tillfrisknande. Hon får mig att tycka bättre om mig själv och min kropp. #utonjut har jag lånat av henne. Får jag inte min dagliga dos Malin-pepp mår jag faktiskt sämre.

Klockan 10.30 finns hon på Zoom och hjälper dig komma in i det digitala mötet. Via min författarsida på FB kommer du också att kunna få hjälp med tekniken.

Fram till kl 11 kommer hon dela med sig av må-bra-tips i Coronatider. För det finns faktiskt massor av #utonjut där du inte riskerar smittspridning.

Här hittar du Malins blogg där hon bl a beskriver hur Corona kan hjälpa oss till förändrade vanor.

Följ Malin på instagram – bästa må bra peppen du kan få!

13.00-14.00 Kicki Westerberg

Kicki Westerberg är revisorn som skapade ett liv i frihet. Idag coachar hon företag digitalt över hela landet. Hon har hjälpt mig förverkliga mina målbilder och varit ett ovärderligt stöd på min författarresa genom de frågor hon ställer.

Klockan 13 finns hon på Zoom och hjälper dig komma in i det digitala mötet.

Fram till kl 13.30 kommer hon dela med sig av tips om hur du förverkligar dina drömmar.

På Kickis hemsida finns massor av tips hur du som företagare kan utveckla ditt företag.

Följ Kicki på instagram – massor av planeringstips och pepp för att följa dina drömmar.

14.00-15.00 Maryem Nasri

Maryem Nasri är projektledare och digital strateg med stor kunskap om olika digitala plattformar. Inför lördagen kommer hon ta fram olika lathundar och guider kring hur du ska kunna vara med digitalt på boksläppet.

Klockan 14-15 finns hon med oss på zoom – passa på att ställa frågor om hur du kan använda digitala lösningar för att hålla kontakt med nära och kära i Coronatider.

På Maryems blogg kan du läsa om hur du gör konferensen digital.

Följ Maryem på instagram för kloka tankar och reflektioner.

Boksignering

Det här innebär att det fortfarande finns möjlighet att få din bok signerad i samband med boksläppet – men det brådskar. (Jag har sökt banken för besked om när inbetalningen senast kan göras för att den ska vara synlig på mitt konto på fredag.)

Jag kommer förbereda alla beställningar – och om du dyker upp på zoomen plockar jag fram ditt kuvert, tar ut din bok och skriver det du önskar i den. Lägger tillbaka den i kuvertet, klistrar igen och skickar.

MEN – som sagt det brådskar om du ska hinna vara med. Om du betalar under dagen bör du hinna. Men jag kan inget lova…

Under mars månad kan du beställa fem eller tio böcker till specialpris – så passa på att beställ till någon i din närhet också.

Här kan du beställa boken

6 svar på ”#viställerinteinviställerom”

 1. Karin Bogg skriver:

  Hej!
  Jag beställer ett exemplar av boken.
  Betalning swish?
  Karin Bogg

  1. Hej Karin, skriver till dig i PM

 2. Tack för att du öppnar upp för att ta emot hjälp. Det behövs för att vi som vill ge ska kunna ge 🙂

  Ser så himla mycket fram emot lördag och är helt säker på att vi kommer att lära oss mycket nytt av att sådana här lösningar ”tvingas” fram.

  HEJA OSS!

  Kram på avstånd med nytvättade händer 🙂

  1. Åh, tack för de fina orden!

   Jag har svårt att uttrycka min tacksamhet i ord! Det ni gjort för mig idag är stort!!!!

   Visst är det märkligt – fastän vi aldrig träffats IRL känns vår vänskap så genuin.

   Längtar också till lördag nu när jag har er med mig och vi kan erbjuda alla som sitter i karantän en möjlighet att vara med.

   HEJA NYTÄNKET!

   Stora kramar med nytvättade händer!

 3. Maria Persson skriver:

  Hej! Jag vill jättegärna beställa ett signerat ex av boken. Hälsningar Maria Persson

  1. Hej Maria, så kul! Jag kommer inte hinna skicka nästa omgång böcker förrän nästa helg. Du kan beställa den här. http://www.andebark.se/produkt-kategori/bocker/

   Och varmt välkommen på dagens digitala boksläpp!!! Du hittar all info på min blogg!

Kommentarer är stängda.