Hemester i Helsingborg

I vanliga fall tillbringar jag en del av sommaren i Älvdalen och på Österlen. Med ett I år blir det annorlunda så därför passar jag på att utforska kulturen i Helsingborg. Det kommer bli premiärturer både till Kärnan och Dunkers kulturhus vid tillfälle.

Sofiero, Fredriksdal och Ramlösa brunnspark har jag redan hunnit besöka i år (se länkar i slutet av inlägget). Tänk så många oupptäckta pärlor vi har på cykelavstånd – det handlar bara om att ta sig tid att upptäcka dem.

Länkar

Andebarks kulturtips – presentation av mig på Kulturkortets webb-plats.

Söndagens cykling till Råå

Fredriksdal

Sofiero

Kultursommarkortet

Kultursommarkortet gäller från den 15 juni till den 15 augusti 2020 och kostar 200 kronor.

Kultursommarkortet ger fri entré till Kärnan, Sofiero, Fredriksdal och Dunkerskulturhus.

Här kan du läsa mer om Kultursommarkortet