Digital festival

Packa matsäcken och slå dig ner i en park med wi-fi – eller kryp upp i bästa favoritfåtöljen med en kopp te. Den 27 juni kan du delta i en digital festival från din favoritplats – inga reskostnader, hotellkostnader eller restider. Allt det roliga direkt!

I Billesholm blir det många små evenemang med social distansering. Samma regler som i resten av samhället – kom endast om du är frisk. Håll avstånden. Tvätta händerna.

Team Albert MTB, Billesholms Folkets Park, Jönssons cykelaffär och våra två trädgårdar erbjuder enorma ytor för social distansering. Om vi alla tänker på att hålla avstånden kan vi skapa festivalkänsla. Billesholms Folkets Park kan bli platsen vi samlas runt var vi än befinner oss i världen!

Här hittar du fler bilder från Billesholms Folkets Park

Klockan 10-10.30

Från utescenen i Billesholms Folkets Park inviger jag den digitala festivalen.

Från dagbrottet kular Anna Vild.

Kort intro i MTB för dem som hyrt cykel via TeamAlbert MTB.

Allt sänds digitalt och tack vare sponsring från Sven Jönssons cykelaffär kostar det inget att delta i hälsomässan. Men som alla vet har allt ett värde – och vi hoppas att du ska sätta värde på dagen och skänka ett bidrag till någon av de organisationer som finns nämnda i hälsomässans program.

Här hittar du programmet till hälsomässan

Här kan du läsa mer om TeamAlbert MTB

Är du intresserad av att hyra MTB-cykel kan du skicka ett meddelande till mig så vidarebefordrar jag till familjen Karlsson.

Klockan 10.30 – 13.00

Öppen trädgård, boksignering och bokförsäljning hos mig. Klockan 11-12 medverkar jag i författarsamtal via zoom och kommer då sitta i vårt matrum så att du kan höra samtalen live. (Obs – beakta folkhälsomyndighetens rekommendationer – i min trädgård finns fem stationer med avstånd för att hålla coronasäkert avstånd vid köbildning.)

Här hittar du programmet för kvinnohistorier

Här hittar du programmet för Hois författarscen

Håll utsikt på Team Alberts hemsida för mer information om olika guidningar

Klockan 12-13

Anna Vild spelar från utescenen i Folkets Park. Parken är abonnerad av TravelShop som arrangerar två olika upplevelser den 27 juni.

Spelningen med Anna Vild kommer höras till mina trädgårdar.

Bokförsäljning och signering i min trädgård.

Team Albert MTB säljer grillad korv (mer info på deras sida).

Familjecykling i Team Albert med start från gamla cykelparkeringen utanför Folkets Park. Alla kan delta – bara du har en cykel (helst en MTB).

Klockan 13-14

Teknikträning med Albertinorna och gubbarna – mer info på Team Alberts MTB.

Min trädgård är abonnerad för guidningar av professor Vivi Vajda och paleobotaniker Steve McLoughlin som berättar om levande fossila växter i Australien.

Här hittar du Team Alberts program

Biljettförsäljning till konserten i Folkets Park köper du via TravelShop

Klockan 14.45 – 15.00

Den digitala festivalen avslutas från utomhusscenen i Billesholms Folkets Park.

Här kan du se mitt första möte med Anna Vild

De digitala lösningarna blir allt fler. Idag släpptes filmen från den digitala litteraturrundan i maj 2020. In och titta och hjälp oss sprida filmen. I dessa tider behöver vi litteraturen mer än någonsin!

Digitala litteraturundan 2020

51.15 in i filmen läser jag ur Oväsen i Älvdalen och berättar om bokserien Eldarna.

Här kan du läsa mer om litteraturrundan