Oväsen i Billesholms Folketspark

Om tre dagar är det september. Höstregnet har dragit in över Skåne. #AnnasSkåneresa gick från högsommar till höst, men oj så mycket vi hann utveckla under hennes två veckor i Skåne. Förutom två föreställningar av berättarkonserten Oväsen i Älvdalen hann Anna spela in den första av fem låtar som hon skrev efter tre månaders inspirationsresa i Dalarna. Flera intervjuer och planering av #AnnasDalaresa den 11-13 september (fast Anna och jag inleder vår Sverigeresa redan den 8 september.)

Först ikväll har jag hunnit titta på bilderna från premiären i Billesholms Folkets Park den 15 augusti. Tacksam för att min dotter Cissela kunde vara där. Som fotoförman på Lunds nation gillar hon att fånga de spontana ögonblicken och lyckas få liv i bilderna.

Titta och njut!

Belinda Wigerfelt kommer plantera blomsterlökar på Cykelaffärens mark så att du kan köpa ekologiskt närodlade blommor redan till hösten. Kvällen inleddes med att deltagarna fick arrangera blomsterarrangemangen. En bra mingelaktivitet som varmt kan rekommenderas.
Eva Lukian är guide på gruvmuseet i Bjuv och en av Tidsbyråns samarbetspartners. Tillsammans med Anna Vild skapade hon denna dekoration.
Delar av Litteraturrundans styrelse med en mustig höstbukett.
Omslutna av parkens höga lindar ledde Anna Vild Älvens meditation.
Den 21 mars 2020 blev det spontant högläsning ur Oväsen i Älvdalen under Anna Vilds meditation. Något vi kommer fortsätta med på våra gemensamma aktiviteter.
Tack vare min lektör Helena Hansen sändes premiären digitalt. Äntligen fick Maggan Moureau träffa Cykelhandlaren
Jodå – jag älskar att stå på scen. Under lågstadiet tillbringade jag alla raster med att förbereda fredagens roliga timme. Jag spelade ofta ”Karl Andersson” i fula kläder, peruk och stora sko. Min Indiana Jones-klädsel var ett resultat av en pressbild som togs sommaren 2019.
På föreställningen i Gladsax blev min intro längre – så blir det nog även på föreställningen i Älvdalen.
Alla blir berörda av Anna Vilds föreställning. Att höra henne läsa ur Oväsen i Älvdalen var obeskrivligt. (Lägg märke till speglingen av utomhusscenen i fönstret.)
Jag njöt verkligen av kvällen – äntligen fick jag den feststämning som uteblev pga den hysteri som vi befann oss i den 21 mars 2020. Den här kvällen njöt jag i fulla drag.
Vi avslutade som den 21 mars – mina slutord och Anna Vilds Skål för våren är en bra kombo.
Efteråt fick jag signera böcker – både Oväsen i Älvdalen och Sätta punkt.
Går knappast att ta miste på min lycka! De här bilderna kommer jag leva på länge. TACK Cissela för bilderna, Anna Vild för magiskt samarbete, Patricio Silva för musikanläggning, Belinda Wigerfelt för hela arrangemanget. Vi skapade magi tillsammans!