Litteraturrundan

Cykling är en stor del av mitt författarskap. Dels håller jag igång skrivandet genom att varje söndag kortfattat beskriva våra cykelturer. Men än viktigare är alla iakttagelser jag gör från cykelsadeln. Många är de formuleringar som dykt upp under cykelturerna.

I juni invigdes Sydkustleden. Vi cyklade den i flera etapper. Midsommarafton tog vi tåget till Ystad och cyklade till Simrishamn (för att få vinden i ryggen) – sedan tåg till Ystad och vidare cykling till Smygehuk där vi övernattade.

I morgon lördag – den 5 september 2020 – berättar jag mer om det utanför Sven Jönssons cykelaffär i Billesholm där jag finns kl 13-15. Om du inte kan besöka cykelaffären fysiskt kan du träffa mig via instagram live kl 14.

På cykeln gror idéerna: Var hittar du inspirationen? Jag finns vid Sven Jönssons cykelaffär och berättar hur jag hittar inspiration till att beskriva na- turen och berättar hur jag blev en skrivande person. Det finns även möjlighet att testa elcykel upp över Söderåsen. Boken Oväsen i Älvdalen kommer även att finnas till försäljning i Sven Jönssons cykelaffär.

Litteraturrundan i Vollsjö

Klockan 14 besöker vi Litteraturrundans aktiviteter i Vollsjö via instagram och författaren Maria Bielke von Sydow. (Det finns begränsat antal böcker av Maria Bielke von Sydow till försäljning i Billesholm.)

Här hittar du hela programmet för Litteraturrundan som pågår den 5-6 september 2020

Intervju med Helen Halldorsdottir på P4 Kristianstad – 2.18.00 -2.20.00 och 2.33.00-2.38.00

Lokaltidningen Söderåsen den 29 augusti 2020

På Litteraturrundans FB-sida hittar du fler artiklar

Delar av Litteraturrundans styrelse deltog på premiären av berättarkonserten #oväseniälvdalen den 15 augusti i Billesholms folketspark. Från vänster Maria Bielke von Sydow, Helen Halldorsdottir, Birk