Programmet för resten av resan

Idag börjar andra etappen av vår resa – #AnnasDalaresa som du i framtiden kommer hitta på Tidsresebyrån. (Första delen av resan som inkluderade release av låten Älven kan du läsa om här.)

Tredje delen av resan kommer vi besöka Njupeskär – Sveriges högsta vattenfall och platser som kommer finnas med i nästa bok. Det blir även ett föredrag för medlemmar i advokatsamfundet. Troligen blir det inte så många inlägg från den delen av resan då orden behöver sparas till boken. Från nu är det Anna som tagit över aktiviteten i sociala medier medan jag kommer fokusera på författarskapet för att hinna få klart nästa bok till den 21 mars 2022.

Vill du träffa oss IRL finns möjlighet i Stockholm, Strängnäs, Örebro och Varberg. Med hänsyn till corona behöver du anmäla dig till evenemangen då antalet platser är begränsat. Digitalt kan vi emellertid träffa hur många som helst – du hittar de digitala evenemangen här.

Stockholm – söndagen den 20 september

Frukostmingel på Freys hotell kl 9-10

Kl 9 – 11 är det frukost med smakprov ur berättarkonserten Oväsen i Älvdalen på Freys hotell. Begränsat antal platser och föranmälan.

*** Mer om evenemanget hittar du på FB ***

Boka frukost eller hel Stockholmshelg

Ät frukost med oss på Belgobaren i Stockholm. Vi ger smakprov ur berättarkonserten Oväsen i Älvdalen och signerar böcker. Böcker finns till försäljning – frukost bokar du via meetings@freyshotels.com senast den 18/9. Ord.pris för frukost är 165 kr men om du uppger priskod Andebark är priset 140 kr. 

Vill du istället unna dig en Stockholms-helg kan du boka logi inkl. frukost på Freys hotell. Dubbelrum: 1.050 kr, enkelrum 795 kr. 

Både logi och frukost kan bokas direkt via meetings@freyshotels.com mot att man uppger priskoden Andebark. Antalet platser är begränsat.

Vi avslutade som den 21 mars – mina slutord och Anna Vilds Skål för våren är en bra kombo.

Minnesevent för de häxanklagade i Stockholm kl 14

Hella Nathorst- Böös bjuder på en introduktion till häxprocesserna i Katarina församling innan vi håller en tyst minut för de häxanklagade.

Efteråt går vi gemensamt till en plats där Anna Vild håller en kulningsworkshop. (Deltagande i workshopen kostar 100 kr och betalas på plats kontant eller via swish. Ordinarie pris 495 kr/person.)

*** Begränsat antal platser och anmälan via FB-event ***

Berättarkonsert Oväsen i Älvdalen kl 19

Till nyskrivna toner, texter och lockropet kulning leder artisten Anna Vild oss genom detta bortglömda kapitel i vår historia.
Från början i södra Europa, via utbrottet i Sverige till dess avslut i Stockholm. Intressanta kopplingar till såväl nordisk mytologi och dagsaktuella fenomen vävs samman till em helhet som gör Sveriges största, så enormt komplexa, rättsskandal till något begripligt. Utifrån Annika Andebarks forskning och bok med samma namn som föreställningen, har Anna skrivit samman detta under sin två månader långa researchresa, i de första dömda personernas fotspår i Älvdalen.

Pris: 150kr 
Betalning sker på platsTid: Restaurangen erbjuder kvällens meny från kl. 18.00 (ingår ej i biljetten)

kl. 19.00 börjar Berättarkonserten 

Boka biljett via: meetings@freyshotels.com – begränsat antal platser med förtur för boende på hotellet.

*** Mer om eventet ***

Strängnäs – tisdagen den 22 september

Berättarkonsert Oväsen i Älvdalen

Plats: Gula industrihuset i Stallaholmen

Örebro – onsdagen den 23 september

Kl 13 – 14 ger vi Smakprov ur berättarkonserten på Örebro slott – endast förbokade platser.

Bokar gör du på 019-583 200 – ange bokningskod Andebark

Varberg – onsdagen den 23 september