Välkommen februari

De senaste åren har vi tillbringat halva februari på Kanarieöarna. Visserligen har vi nu haft covid, men tilliten fick sig en rejäl törn efter nedstängningen av världen. Istället försöker jag ställa in mig på en tillvaro med fokus på livet vi har här och nu. För det finns faktiskt massor av bra saker att göra på hemma plan.

Framförallt ska jag se till att vara massor utomhus. Jag behöver dagsljus för att hålla alla depressioner på avstånd. Och så ska jag se till att spendera mer tid i trädgården. För att peppa mig själv planerar jag lägga upp ett längre trädgådsinlägg varje månad.

Här hittar du bilder från januariträdgården blandade med sommarbilder.

På instagramkontot andebark_odlar hittar du en film från 2020.

Att göra

Beskära fruktträd och spara ympkvistar.

Förodla grönsaker

Inspiration

Annika Christensen

På Annikas instagramkonto hittar du massor av inspiration om att grodda.

Du hittar filmklipp under ”Gott med …” om du klickar här.

Malin Lindgren Sundström

Förutom en massa bra ta tillvara tips brukar Malin inspirera till att komma igång med att så. Detta är något jag slarvat med de senaste åren – men i år när jag mest ska stanna hemma tänkte jag ge mig på det. Här kan du läsa mer.