level10life (2)

I går sändes premiäravsnitten av Kicki Westerbergs podd – Cirkeln.

Här hittar du länkar till de tre avsnitten

Kicki Westerberg – vad är verkligen, verkligen viktigt?

Annika Andebark – om livsändamål och vad som är riktigt, riktigt viktigt i livet.

Malin Lundskog – om existensiell hälsa

Bilderna är från söndagens klättring uppför Söderåsens högsta vattenfall.

Det har gått en vecka sedan jag och Kicki talade om level10life. Eftersom valmöjligheterna är oändliga så bestämde jag mig för att bara välja åtta områden för 2021 och komma igång. (Här hittar du exempel på fler områden – men du kan fritt välja vilket område som känns viktigt för dig.)

Områdena blev följande

 • Hållbarhet (tänker att detta inkluderar Miljö/Boende som Kicki har på sin lista, men även harmoni/balans. Några av punkterna jag vill ha med här är #vilaitid, hållbara transporter, köpstopp, hur vi äter klimatsmart)
 • Hälsa (daglig rörelse, existensiell hälsa – framförallt andlig styrka, men även en strategi för att sluta äta socker igen)
 • Växande (här inkluderar jag både andlighet och personlig utveckling. Detta område ska jag och Kicki diskutera vidare nästa gång jag gästar podden)
 • Relationer
 • Glädje (jag valde denna rubrik istället för fritid då jag inte delar upp livets olika delar. Jag är uppväxt på lantbruk, kanske har det bidragit till mina utmattningsdepressioner. En lantbrukare är aldrig ledig – jobb och fritid flyter samman. Spontant är glädje för mig att cykla nerför en backe, MTB och att gå i trädgården. Det finns säkert mer. Men att ha fokus på glädje känns lockande.)
 • Skrivande (detta är en stor del av mitt liv och här behöver jag ha fokus för att få något gjort)
 • Inspirera (häri ligger sociala medier där jag skriver om odling, cykling, klimatsmarta investeringar. Men jag vill även hitta sätt att hjälpa andra nå ut med samma budskap som jag brinner för.
 • Strategi och fokus (detta område har jag lånat från Kicki och hoppas kunna utveckla mer i framtida roddar).

Nästa steg

Nu ska jag skriva ner tio punkter för varje område som beskriver mitt optimala läge. Det är en del att tänka på …

Hur går det för dig? Funderar du också över vad som är riktigt, riktigt viktigt?

Länkar

Här hittar du en lista med tidigare inlägg om level10life

2 svar på ”level10life (2)”

 1. Spännande Annika! Så härligt att lyssna på dig och att nu läsa dina funderingar.
  Precis det här jobbar vi med i mitt medlemsprogram GLAD FRI STARK!

  Och ja: jag funderar massor på vad som är viktigt. Verkligen viktigt. Om okej länkar jag till mina funderingar kring nyår: https://www.malinlundskog.se/sa-har-mar-jag-bra-och-ar-den-jag-vill-vara-2021/

  1. TACK! Superbra! Länka på! Det är så jag tänker min blogg ska fungera – att vi länkar och fördjupar. Försöker lägga till länkar själv också när jag hittar något som har med ämnet att göra. Du får gärna lägga länkar till din podd Min perfekta kropp också där du tycker det passar!

Kommentarer är stängda.