Våga välja livet!

Det är avslutsorden på i podden Cirkeln den här veckan. Att låta podden styra veckans reflektioner har blivit en vana.

*** Klicka här för att lyssna på Kerstin Sörbom och Kicki Westerberg ***

Den här veckan handlar samtalet om att välja – att välja livet – det vi älskar att göra. För att kunna säga helhjärtat ja behöver vi samtidigt säga nej till det som inte är rätt för oss. Jag har fortfarande långt kvar på min #level10life – men ett stort framsteg är min reflektion kring vad som är viktigt att göra (antingen för att det får mig att må bra eller för att jag har åtagit mig att göra det). Den landade i att jag delade upp mina aktiviteter i sex färger.

Orange – Marknadsföring, försäljning

Blå – Skrivande

Röd – Relationer

Grön – #utonjut/måbra/trädgård/träning

Lila – strategi/planering/vision

Grå – administration, aktiehandel

Strategi får jag in med olika möten varje månad. Mina veckor är en blandning av blått, grönt, rött och grått. Hittills känns det jättebra!

Jag behöver struktur i livet, rutiner. Nästan varje kväll läser Cykelhandlaren högt för mig. Det har kommit att bli den finaste stunden på dagen. Så enkelt och så fantastiskt. Det är som att resa tillsammans i böckernas värld.

Just nu läser vi Att välja – även i helvetet kan hoppet spira av Edith Eger. En av de nya vanorna i mitt liv kommer vara att skriva bokrecension på Good redas (för liksom med cykelturerna börjar minnet svika och vi blandar ihop vad vi läst. Skulle du vilja att jag delar texten även här på bloggen.)

Och när vi nu är inne på böcker – bokrean pågår för fullt. Jag har gjort en alldeles för lång önskelista på bokus som jag har vånda för om jag ska beställa eller inte. Och så dimper det ner ett mail om att Hoi har en egen bokrea. Halva priset på flera titlar – bland annat Oväsen i Älvdalen.

*** Klicka här för att köpa Oväsen i Älvdalen på bokrean ***

Jag har köpt ut en del lådor av första upplagan att sälja i framtiden – så det finns inte så många kvar på förlaget. Så vill du ha förstaupplagan kommer du aldrig hitta den billigare än nu. Priserna gäller t o m 31/3 2021 – eller så långt lagret räcker. Så vänta inte för länge, det finns inte så många kvar på förlaget.

2 svar på ”Våga välja livet!”

  1. Intressant att färgkoda. Nyfiken på varför du valde rött på relationer 🙂

    1. Haha – jag köpte fem pennor och så bara blev det. När jag väl valt den röda blev det hjärtan i blocket – så undermedvetet fanns det nog någon tanke bakom.

Kommentarer är stängda.