Children dreams

Jag och min ukrainska syster har bestämt oss för att fokusera på barnens drömmar. På badhuset har vi skapat en krigsfri zon – dvs om någon försöker fråga om kriget kommer Natalia vänligt men bestämt svara att hon gärna pratar om det när hon är i cykelaffären, men här är hon för avkoppling. Här vill hon tala om drömmen, om hur vi bygger upp Ukraina.

Detta sätt att se på framtiden gav mig en ny idé. Så klart startar vi en insamling. Sedan i onsdags kväll har vi provpratat. Inledningsvis var namnet Ukrainian Children’s dreams, men vi har nu kortat ner det till Children Dreams.

De första som uppmanats att drömma är så klart Natalias döttrar och till dem börjar vi samla in pengar idag.

Tillsammans har de gjort collage om vad de drömmer om.

Hoppas att du vill hjälpa till att förverkliga deras drömmar genom att dela detta inlägg.

Insamlingen drivs i Insamlingsstiftelsen Upplev Billesholms regi. Swish är ännu inte klart -men det går att använda

***Bankgiro: 5820-7754***

Andebarks swish 070-6632180

Idag – lördagen den 26 mars kl 13-15 – finns vi utanför Sven Jönssons cykelaffär i Billesholm och berättar mer om projektet.