Littera-turen har utvecklats till bokohoj

Pandemirestriktionerna 2020 fick mig att tänka nytt. När alla event ställdes in la jag upp föredragen på nätet och ordnade digitala bokmässor. I maj 2020 arrangerade vi den första cyklande litteraturrundan – Littera-turen.

*** Här kan du läsa om den första Littera-turen ***

I september 2020 lyckades jag locka destinationsutvecklarna Suzanne Gadd och Hans Klaive till Billesholm.

Hans Klaive och Suzanne Gadd arrangerar cykelupplevelser och besökte Billesholm i lördags för att rekognosera för framtida cykelupplevelser på Söderåsen.

Förutom att affärsutveckla cykeldestinationer (bl a Kattegattleden som blev årets bästa cykelled i Europa) är de boknördar och passionerade cyklister. Sedan 2018 har Suzanne Gadd varit som en mentor för mig när jag och andra eldsjälar försökt utveckla Söderåsen till en cykeldestination.

I september 2022 hade idén marinerat tillräckligt länge och de bjöd mig till Varberg för brainstorming. Jag föreslog att även Malin Lundskog skulle vara med eftersom jag ska trappa ner alla aktiviteter inför vår Sverigecykling.

Nu är resultatet bokningsbart uppdelat i två event:

SkrivOhoj: skrivretreat och möte med läsarna

BokOhoj: en cyklande bokmässa med fyra författarmöte om dagen där du väljer om du ska delta en eller tre dagar.

Suzanne Gadd och Hans Klaive lämnar inget åt slumpen. Så här har vi den perfekta julklappen till bokälskaren eller författaren.