Det spirituella spåret

Här hittar du en inspirationsfilm om det spirituella spåret.

”Varför ska den som är intresserad av dinosaurier komma till Billesholm?”, frågade Cykelhandlaren. ”Det finns ju inte något att se.”

Det var frågan som väckte idén om Avalonia tour.

”Varför resa långt geografiskt när du kan resa långt i tiden?”, var frågan jag ställde. Men hur kan du resa långt i tiden?

Den 4 maj kan du pröva på olika tidsresor med Avalonia tour.

10.00-13.00 tar häxorna Charlotte Lilja Engman och Shaeen Svanede med dig på en vandring till det magiska Söderåsen. De vill inspirera dig att följa naturens skiftningar. Ta även tillfället att ställa frågor om den shamanska vägen. Start: Liljans häxbod. Lantmannavägen 11. Begränsat antal platser, bokas via Avalonia tour.

13.00-14.00 Egentid. Kanske väljer du att besöka Belinda Wigerfelts snittblomsodling, Andebarks trädgårdar, Cykelporten där det visas film om dinosaurierna eller Folkets park där du ska kunna köpa kaffe (men det är inte vi som ansvarar för de programpunkterna). Charlotte Lilja Engman, med djupa rötter i Bjuvs kommun, kan även tipsa om magiska platser du kan besöka.

14.00-15.00 #tonfiskröran i Andebarks rosenträdgård (du kan fråga Belinda Wigerfelt om vägen)

15.00-16.00 Egentid, se ovan med förslag.

16.00 Yvonne Frank Månsson från Förlagshuset Siljans Måsar inleder kvällens tidsresa med en meditation. Programmet fram till 17.30 är en del av Litteraturrundan och kostnadsfritt. Däremot är antalet platser begränsat så kom i tid.

Avaloniayogan och tidsresan ingår i Avalonia tours program. Du kan även köpa biljett separat via Swish.

ca 17.30 Annika Andebark tar dig med på en tidsresa till Trias och Silur. Vid dinosauriesjön är det premiär för Avaloniayoga med Merethe Bråthen på Mpiyo i Helsingborg.

Observera att vandringen med häxorna har begränsat antal platser och förbokas på Avalonia tour.

Lämna ett svar