Sociala medier

Författaren

 

Nyfiken på min skrivprocess och hur allt startade? Läs mer här.

Som person är jag impulsiv och har svårt att säga nej. Att skriva en bokserie om sju böcker kommer att ta tid. Efter tre utmattningsdepressioner är jag skör och måste vara rädd om min energi. Därför har jag försökt lägga upp ⇒ en långsiktigt hållbar plan för framträdanden.

Att skriva om trolldomsprocesserna har varit en spännande resa

Jag har sammanfattat tre av de föredrag jag byggt upp. Du hittar dem här. 

Häxprocesserna

Redan 1664 nämndes Blåkulla i en trolldomsrannsakningen med anklagade från Älvdalen. En femåring hade under lek sagt hans Store Mor farit till Blåkulla.

⇒ Sammanfattning av häxprocesserna i Älvdalen

⇒ Inlägg på dagen 350 år sedan det extraordinarie tinget i Älvdalens sockenstuga

Vill du veta mer om vad det var som hände i Älvdalen, om trolldomsprocesserna och om min research? Länkar och filmer finns på ⇒ Trollkona.se.

⇒ För mer fakta och länkar: Nordiska trolldomsprocesser 

Sociala medier

I mina kanaler skriver jag om skrivande, cykling, klimatsmarta investeringar och om att leva hållbart i största allmänhet.

Nedan har jag delat upp ämnena och lagt exempel på filmer från min YouTubekanal.

Cykling

Jönssons Cykelaffärs Facebooksida delar jag inlägg och tips om cykling.

Följ våra cykelturer på andebark_cykelinfluencer.

För att inspirera fler till upplevelsecykling skapade vi sidan www.cyklat.se. Där hittar du tips och trix för att förhöja cykelupplevelsen.

Andra nyttiga cykellänkar hittar du här.

Klimatsmarta investeringar

Tack vare åren som bankanställd har jag en förståelse för aktiemarknaden. Detta har jag använt för att bygga upp en klimatsmart aktieportfölj. I oktober startade jag även Facebookgruppen Klimatsmarta investeringar.

Klimatsmarta investeringar har blivit en kunskapsbank där kompetenta förvaltare delar med sig av sina kunskaper. Vi hjälps åt att svara på frågor. Inga frågor är dumma och tonen i gruppen är generös. Välkommen att gå med!

⇒ Sammanställning över inlägg om klimatsmarta investeringar. 

Följ gärna @klimatsmarta_investeringar

Leva hållbart

Efter långt gångna självmordsplaner våren 2014 förändrade upptäckte jag naturens helande kraft. Det fick mig att ändra hela mitt sätt att leva. Idag odlar jag en stor del av maten, tar hand om vilda växter, undviker att köpa saker. Jag har även bidragit till att Jönssons cykelaffär investerade i Norra Albert som en klimatkompensation för verksamhetens utsläpp.

@andebark_odlar

Sommaren 2018 led jag av klimatångest och gick med i Sustainable influensers. Tillsammans försöker vi inspirera till ett mer hållbart sätt att leva. I Facebookgruppen Sustainable Superheros kan du hitta mer inspiration.