Guldkorn

Igår var en bra dag!

Tidigare har jag prioriterat massage hos Benny Yngve i Hammenhög, som jag verkligen kan rekommendera (0414-168 00). Tyvärr är det lätt att prioritera bort sitt eget välmående när stressen jagar en. Och efterhand som jag blev sämre försvann min initiativförmåga.

På nätet googlade jag efter en massör i Ystad och hamnade hos Cecilia Lindqvist, Milda makter. Det var verkligen precis vad jag behövde. Ingen smärta från triggerpunkter – bara spänningslösande skön massage. Bara några hus därifrån ligger Hudkliniken i YstadSköna fötter och Isis källa. Nästa gång passar jag nog på att beställa någon behandling där efteråt. Det vore så skönt att bara sjunka ner efter massagen.

Solen värmde mitt ansikte genom tågfönstret och jag somnade.

Uppe hos min älskade är det som om alla problem försvinner. Det är en klok man som inser att de destruktiva tankarna behöver jagas bort. Vapnet är en systemkamera! Så de närmaste månaderna lär jag tillbringa mycket tid krälande bland blomsterlökar och spirande örter.

Ja, oss så fick jag massor av nya meddelanden via sociala medier. Mina närmaste vänner har varnat mig för att jag blir sårbar genom att öppna upp. Men när jag tittar på vad som hänt den senaste veckan har stödet genom sociala medier betytt oerhört mycket för mitt tillfrisknande. Det är så mycket klokskap som jag fått ta del av. Så mycket omtanke!

Fortfarande har orken inte funnits att svara – men förhoppningsvis kommer det i framtiden. Tiden är oändlig intalar jag mig själv.

I dag har guldkornen fortsatt att regna. Stort tack Charlotte Rudenstam – ditt inlägg gjorde min dag och jag ser verkligen fram emot att läsa din bok 100% Charlotte 2.0. Den känns så himla rätt för mig just nu!